Veterinarija ir zootechnika
Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Veterinarijos akademijos tęstinis mokslo leidinys.
Pradžia
Einamasis tomas
Tomų archyvas
Redkolegija
Nurodymai autoriams
Dokumentai
Kontaktai
Paieška:
Thomson Reuters
Index Copernicus
SCImago
SCImago Journal & Country Rank

2006 metai. 34 (56) tomas.

Veterinarija

StraipsnisSantraukaPilnas
Evaldas Diržinauskas, Algis Noreika. Šunų trečiojo voko išsivertusios liaukos gydymo metodų patikimumas
B. Karvelienė, V. Riškevičienė. Paršavedžių reprodukcinių organų kitimas lytinio ciklo metu
Eglė Kudirkienė, Henrikas Žilinskas, Jūratė Šiugždaitė. Šunų akių mikroflora
Violeta Mockeliūnienė, Algirdas Šalomskas, Raimundas Mockeliūnas, Vida Liutkevičienė, Ilona Aleksėjūnienė, Loreta Šernienė. Palyginamasis diagnostinių metodų įvertinimas tiriant virusine diarėja persirgusių galvijų specifinę imunologinę būklę
Vaidas Oberauskas, Rasa Sutkevičienė, Jonas Laugalis, Rasa Želvytė, Ingrida Monkevičienė, Jonė Kantautaitė, Antanas Sederevičius. Probiotiko „Yeasture“ įtaka naujagimių veršelių augimui, virškinimo trakto mikroflorai ir sveikatingumui
Marija Paunksnienė, Vida Babrauskienė, Eglė Svaldenienė, Alvydas Paunksnis, Skaidra Kurapkienė. Ryšys tarp ultragarsinių ir mechaninių akies lęšio branduolio savybių
Giedrė Piličiauskienė, Jurgita Baublienė, Linas Daugnora. Galvijų lyties nustatymas (pagal XIV–XVII a. plaštakų kaulų osteometrinius duomenis)
Neringa Šinkūnienė, Henrikas Žilinskas, Jūratė Šiugždaitė, Marek Gaworski. Valgomojo rūgštinio kazeino mikrobiologiniai tyrimai
Vytautas Špakauskas, Irena Klimienė. Grybaktuko efektyvumo ir toksiškumo tyrimai

Zootechnika

StraipsnisSantraukaPilnas
Nijolė Pečiulaitienė, Ilona Miceikienė, Ramutė Mišeikienė. Pieno baltymų Alfas1-kapa kazeinų genotipų derinių paplitimas ir ryšys su Lietuvos pieninių galvijų veislių produktyvumu
Katarzyna Śmiecińska, Stanisław Wajda, Paulius Matusevičius, Birutė Staniškienė. Telyčių ir buliukų, paskutiniuosius keturis mėnesius prieš skerdimą šertų skirtingais racionais, penėjimo rezultatai, skerdenos vertė ir mėsos kokybė
Jolanta Stankevičiūtė, Stasys Juknevičius. Kai kurių angliavandenių priedo įtaka trumpiau brandinamų šaltai rūkytų dešrų rūgštingumui sumažinti
Antanas Šarkinas. Mikroorganizmų kultūrų atsparumo užšaldymo sąlygoms priklausomybė nuo terpės sudėties ir laikymo temperatūros
 
© Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Veterinarijos akademija. Tinklalapis startavo 2006 01 06. Geriausiai matomas 1024x768.