|
2006 metai. 35 (57) tomas. Straipsniai Straipsnis | Santrauka | Pilnas | | | Vytautas Špakauskas, Algimantas Matusevičius. Gyvūnų gydymas gliukokortikoidais (literatūros apžvalga) |  |  | Stanislovas Baranauskas, Stasys Juknevičius, Marius Skiparis. Biologiškai aktyvių medžiagų poveikis penimų kiaulių prieaugiui ir mėsos kokybei |  |  | Bartłomiej J. Bartyzel, Maciej Karbowicz, Małgorzata Dierzęcka, Izabela Bartyzel, Jarosław Wysocki, Linas Daugnora. Juodosios anties (Melanitta nigra Linnaeus, 1758) širdies ir kai kurių kūno parametrų tyrimai |  |  | Jörg Gerd Brettschneider, Jan Jankowski, Jan Pikul, Krzysztof Kozłowski, Heinz Jeroch. Kiaušinių rudu lukštu kokybė lesinant vištas lesalais su skirtingu rapsų sėklų kiekiu |  |  | Małgorzata Dzierzęcka, Adam J. Wąsowski, Daria Skubiszewska, Bartłomiej J. Bartyzel, Maciej Karbowicz. Dvejų metų grynaveislių žirgų galūnių traumos |  |  | Thomas Ettle, Franz Xaver Roth. Paršeliai renkasi racioną su triptofanu |  |  | Gaworski Marek. Įvairių pieno kokybės gerinimo būdų analizė |  |  | Andrejus Jerešiūnas, Jurgis Kulpys, Rolandas Stankevičius. Probiotinio preparato Enterococcus Faecium įtaka penimoms kiaulėms |  |  | Heinz Jeroch, Bettina Christ, Klaus Lange. Rapsų aliejaus priedo penimų triušių pašarų mišiniuose įtaka skerdenos riebalų kiekiui ir jų riebalų rūgščių sudėčiai |  |  | Vida Juozaitienė, Renata Japertienė, Sigitas Japertas. Melžimo savybių įtaka somatinių ląstelių skaičiui žalųjų ir žalmargių karvių piene skirtingų laktacijų metu |  |  | Jerzy Juśkiewicz, Monika Wróblewska, Sławomir Fertykowski, Zenon Zduńczyk, Łucja Brzuzan, Irena Godycka-Kłos. ‘Faba’ veislės pupų sėklų ir jų frakcijų įtaka žiurkių aklosios žarnos fiziologijai |  |  | Holger Kluth, Markus Rodehutscord. Metodinių aspektų reikšmė aminorūgščių precekalinio virškinamumo tyrimuose su naminiais paukščiais |  |  | Virmantas Pikelis, Jurgis Kulpys, Edmundas Paulauskas, Rolandas Stankevičius. Mielių Saccharomyces cerevisiae1026 priedo poveikio melžiamoms karvėms tyrimas |  |  | Karl Schedle, Michael Haslinger, Rudolf Leitgeb, Friedrich Bauer, Thomas Ettle, Wilhelm Windisch. Broilerių skerdenų kokybė skirtingais badavimo periodais prieš skerdimą |  |  | Jazeps Spruzs, Elita Selegovska, Inese Remeza, Svetlana Vasiljeva. Papildomų maisto medžiagų įtaka ožkų pieno kokybei ir sveikatingumui |  |  | Zenon Zduńczyk, Irena Godycka-Kłos, Łucja Brzuzan, Monika Wróblewska, Przemysław Zduńczyk, Jerzy Juśkiewicz. Raciono su žirniais cheminės sudėties įtaka žiurkių mitybos ypatumams |  |  | |