|
2010 metai. 52 (74) tomas. Straipsniai Straipsnis | Santrauka | Pilnas | | | Vidmantas Bižokas, Rūta Noreikaitė-Bulotienė, Juozas Kvalkauskas, Ingrida Šapalienė. Šunų galūnių kaulų lūžių per augimo zonas analizė | | | Anna Charuta, Małgorzata Dzierzęcka, Ross G. Cooper. Mineralų kiekis 14 mėn. stručių (Struthio camelus) blauzdačiurnyje priklausomai nuo lyties ir kitų parametrų | | | Ramunė Čepulienė, Diana Gudavičiūtė, Vytautas Semaška, Rasa Bobinienė, Inga Kepalienė, Danius Vencius, Vytautas Sirvydis. Mielių kultūros priedo poveikis putpelių dedeklių produktyvumui ir produkcijos kokybei | | | Galina Garmienė, Ina Jasutienė, Gintarė Zaborskienė, Aldona Mieželienė, Gitana Alenčikienė, Inga Miliauskienė. Lietuvos rinkoje parduodamos kiaulienos nugarinės kai kurių rodiklių palyginimas | | | Renata Indriulytė, Ilona Miceikienė. Kiaulių MYF5 geno įtaka penėjimosi ir mėsinėms savybėms | | | Gražina Januškevičienė, Vidmantas Paulauskas, Jurgita Dailidavičienė, Vida Juozaitienė. Lietuvos mėsos įmonėse skerdžiamų gyvulių ir paukščių dažniausių patologinių pakitimų analizė | | | Algirdas Januškevičius, Gražina Januškevičienė, Jūratė Kučinskienė. Skirtingų racionų efektyvumas šeriant audinių prieauglį | | | Julia Jeremejeva, Toomas Orro, Andres Waldmann, Raivo Lindjärv, Kalle Kask. Skirtingo gydymo efektyvumas melžiamų karvių pogimdyvinio metrito klinikiniams požymiams ir uždegimo rodikliams | | | Krzysztof Kozłowski, Jan Jankowski, Heinz Jeroch. Fitazės, gautos iš Escherichia coli, poveikis mėsinių kalakutų produktyvumui, kaulų mineralizacijai ir lesalų virškinamumui | | | Modestas Ružauskas, Rita Šiugždinienė, Ričardas Krikštolaitis, Marius Virgailis, Dainius Zienius. E. coli paplitimas mažmeninės prekybos realizuojamose kepenėlėse, jų atsparumas antimikrobinėms medžiagoms | | | Artūras Stimbirys, Vigilijus Jukna. Lietuvoje auginamų kiaulių veislių penėjimosi, skerdenos ir mėsos kokybės įvertinimas | | | Gintaras Sudikas, Jurgis Kulpys, Andrejus Jerešiūnas, Violeta Juškienė, Raimondas Leikus, Jūratė Norvilienė. Probiotikų įtaka kiaulių skerdenos, mėsos ir lašinių kokybei | | | Janina Šyvokienė. Moliuskų bakterioflora in vitro | | | |