|
2016 metai. 73 (95) tomas. Straipsnis | Santrauka | Pilnas | Saulius Alijošius, Gintautas Juozas Švirmickas, Romas Gružauskas, Agila Daukšienė, Vilma Šašytė, Asta Racevičiūtė-Stupelienė, Vilma Kliševičiūtė. THE APPLICATION OF TRITICALE IN NUTRITION OF BROILER CHICKENS | | | Saulius Alijošius, Gintautas Juozas Švirmickas, Vilma Kliševičiūtė, Romas Gružauskas, Vilma Šašytė, Asta Racevičiūtė-Stupelienė, Agila Daukšienė, Jurgita Dailidavičienė. THE CHEMICAL COMPOSITION OF DIFFERENT BARLEY VARIETIES GROWN IN LITHUANIA | | | Vilija Buckiūnienė, Romas Gružauskas, Asta Racevičiūtė-Stupelienė, Vilma Kliševičiūtė, Michael Grashorn. INFLUENCE OF DIFFERENT OILS, ORGANIC AND INORGANIC SELENIUM AND VITAMIN E ON LAYING HENS’ PRODUCTIVITY AND BLOOD PARAMETERS | | | Gintarė Dovidaitienė, Romas Gružauskas, Rolandas Stankevičius, Ingrida Monkevičienė, Jonė Kantautaitė, Ieva Kudlinskienė, Aida Grockienė, Rasa Želvytė, Jolita Klementavičiūtė. INFLUENCE OF EXTRUDED RAPESEEDS AND FABA BEANS MIXTURE ON PRODUCTIVITY, PRODUCTION QUALITY AND RUMEN FLUID PARAMETERS OF DAIRY COWS | | | Vytautas Januškevičius, Gražina Januškevičienė, Vidmantas Paulauskas, Saulius Petkevičius. PREVALENCE AND INTENSITY OF SARCOSPORIDIA INFECTION IN WILD CLOVEN-HOOFED HUNTED FOR FOOD IN LITHUANIA | | | Vida Juozaitienė, Lina Anskienė, Renata Japertienė, Arūnas Juozaitis, Rolandas Stankevičius, Janina Černauskienė, Judita Žymantienė, Vytuolis Žilaitis. DEPENDENCE OF DAIRY COWS MILKABILITY TRAITS ON GENOTYPE | | | Vida Juozaitienė, Arvydas Kardišauskas, Arūnas Juozaitis, Judita Žymantienė, Jonė Kantautaitė, Vytuolis Žilaitis, Ramūnas Antanaitis. RELATIONSHIP BETWEEN STILLBIRTH, CALVING DIFFICULTY AND AGE OF LITHUANIAN BLACK AND WHITE DAIRY COWS | | | Vilma Kliševičiūtė, Virginijus Slausgalvis, Asta Racevičiūtė-Stupelienė, Vilma Šašytė, Romas Gružauskas, Jamal Al-Saifi, Simona Pankinaitė, Alius Pockevičius. INFLUENCE OF DIETARY INCLUSION OF BUTYRIC ACID AND ORGANIC ACID SALT MIXTURE ON RABBITS’ GROWTH PERFORMANCE AND DEVELOPMENT OF DIGESTIVE TRACT | | | Vita Krunglevičiūtė, Vytautė Starkutė, Elena Bartkienė, Vadims Bartkevics, Gražina Juodeikienė, Daiva Vidmantienė, Zita Maknickienė. DESIGN OF LUPIN SEEDS LACTIC ACID FERMENTATION – CHANGES OF DIGESTIBILITY, AMINO ACID PROFILE AND ANTIOXIDANT ACTIVITY | | | Ieva Kudlinskienė, Romas Gružauskas, Rolandas Stankevičius, Guoda Stanytė, Jolita Klementavičiūtė, Gintarė Dovidaitienė, Janina Černauskienė Aldona Mieželienė, Gitana Alenčikienė. EFFECTS OF EXTRUDED PEAS (PISUM SATIVUM) ON DAIRY COWS’ PERFORMANCE, MILK COMPOSITION AND SENSORY PROPERTIES | | | Viktorija Lėgaudaitė Lydekaitienė, Mindaugas Malakauskas, Eglė Kudirkienė. CONTAMINATION OF POULTRY ENVIRONMENT WITH CAMPYLOBACTER SPP. AND SIGNIFICANCE FOR COLONISATION OF BROILERS | | | Kristina Musayeva, Antanas Sederevičius, Ingrida Monkevičienė, Aldona Baltušnikienė, Janina Černauskienė, Sigita Kerzienė, Birutė Karvelienė, Rasa Želvytė. THE INFLUENCE OF FEEDING RAPESEED POMACE AND EXTRUDED FULL FAT SOYBEAN ON THE FATTY ACID PROFILE IN COWS MILK | | | Mindaugas Paleckaitis, Aldona Mieželienė, Gitana Alenčikienė, Romas Gružauskas, Vilija Buckiūnienė, Antanas Banys. EFFECT OF ADDITION OF MANNAN OLIGOSACCHARIDES AND ORGANIC ACIDS IN THE FEED ON CARP (Cyprinus carpio L.) FLESH COLOUR CHARACTERISTICS, TECHNOLOGICAL AND SENSORY PROPERTIES | | | Reinhard Puntigam, Karl Schedle, Christiane Schwarz, Elisa Wanzenböck, Jens Eipper, E.-M. Lechner, Martin Gierus. SHORT- AND LONG-TERM CONDITIONING AND EXPANDER PROCESSING OF MAIZE AND ITS IMPACT ON ANIMAL PERFORMANCE, NUTRIENT DIGESTIBILITY AND PRODUCT QUALITY OF FATTENING PIGS AND BROILER CHICKS | | | Simona Sakalauskaitė, Jakov Šengaut, Neringa Sutkevičienė, Henrikas Žilinskas, Arūnas Rutkauskas, Vita Riškevičienė. EFFECTS OF EXPOSURE TO X-RAY AT AIRPORT SECURITY CHECKPOINTS ON MEMBRANE INTEGRITY OF CHILLED CANINE SEMEN | | | Vilma Šašytė, Romas Gružauskas, Asta Racevičiūtė-Stupelienė, Vilma Kliševičiūtė, Agila Daukšienė, Saulius Alijošius. THE APPLICATION OF EXTRUDED FULL-FAT RAPESEED IN ISA BROWN LAYING HENS’ DIETS | | | | | | |