|
|
2006 metai. 34 (56) tomas. Veterinarija | Straipsnis | Santrauka | Pilnas | | | | Evaldas Diržinauskas, Algis Noreika. Šunų trečiojo voko išsivertusios liaukos gydymo metodų patikimumas |  |  | | B. Karvelienė, V. Riškevičienė. Paršavedžių reprodukcinių organų kitimas lytinio ciklo metu |  |  | | Eglė Kudirkienė, Henrikas Žilinskas, Jūratė Šiugždaitė. Šunų akių mikroflora |  |  | | Violeta Mockeliūnienė, Algirdas Šalomskas, Raimundas Mockeliūnas, Vida Liutkevičienė, Ilona Aleksėjūnienė, Loreta Šernienė. Palyginamasis diagnostinių metodų įvertinimas tiriant virusine diarėja persirgusių galvijų specifinę imunologinę būklę |  |  | | Vaidas Oberauskas, Rasa Sutkevičienė, Jonas Laugalis, Rasa Želvytė, Ingrida Monkevičienė, Jonė Kantautaitė, Antanas Sederevičius. Probiotiko „Yeasture“ įtaka naujagimių veršelių augimui, virškinimo trakto mikroflorai ir sveikatingumui |  |  | | Marija Paunksnienė, Vida Babrauskienė, Eglė Svaldenienė, Alvydas Paunksnis, Skaidra Kurapkienė. Ryšys tarp ultragarsinių ir mechaninių akies lęšio branduolio savybių |  |  | | Giedrė Piličiauskienė, Jurgita Baublienė, Linas Daugnora. Galvijų lyties nustatymas (pagal XIV–XVII a. plaštakų kaulų osteometrinius duomenis) |  |  | | Neringa Šinkūnienė, Henrikas Žilinskas, Jūratė Šiugždaitė, Marek Gaworski. Valgomojo rūgštinio kazeino mikrobiologiniai tyrimai |  |  | | Vytautas Špakauskas, Irena Klimienė. Grybaktuko efektyvumo ir toksiškumo tyrimai |  |  |
Zootechnika | Straipsnis | Santrauka | Pilnas | | | | Nijolė Pečiulaitienė, Ilona Miceikienė, Ramutė Mišeikienė. Pieno baltymų Alfas1-kapa kazeinų genotipų derinių paplitimas ir ryšys su Lietuvos pieninių galvijų veislių produktyvumu |  |  | | Katarzyna Śmiecińska, Stanisław Wajda, Paulius Matusevičius, Birutė Staniškienė. Telyčių ir buliukų, paskutiniuosius keturis mėnesius prieš skerdimą šertų skirtingais racionais, penėjimo rezultatai, skerdenos vertė ir mėsos kokybė |  |  | | Jolanta Stankevičiūtė, Stasys Juknevičius. Kai kurių angliavandenių priedo įtaka trumpiau brandinamų šaltai rūkytų dešrų rūgštingumui sumažinti |  |  | | Antanas Šarkinas. Mikroorganizmų kultūrų atsparumo užšaldymo sąlygoms priklausomybė nuo terpės sudėties ir laikymo temperatūros |  |  | |