|
2006 metai. 34 (56) tomas. Veterinarija Straipsnis | Santrauka | Pilnas | | | Evaldas Diržinauskas, Algis Noreika. Šunų trečiojo voko išsivertusios liaukos gydymo metodų patikimumas | | | B. Karvelienė, V. Riškevičienė. Paršavedžių reprodukcinių organų kitimas lytinio ciklo metu | | | Eglė Kudirkienė, Henrikas Žilinskas, Jūratė Šiugždaitė. Šunų akių mikroflora | | | Violeta Mockeliūnienė, Algirdas Šalomskas, Raimundas Mockeliūnas, Vida Liutkevičienė, Ilona Aleksėjūnienė, Loreta Šernienė. Palyginamasis diagnostinių metodų įvertinimas tiriant virusine diarėja persirgusių galvijų specifinę imunologinę būklę | | | Vaidas Oberauskas, Rasa Sutkevičienė, Jonas Laugalis, Rasa Želvytė, Ingrida Monkevičienė, Jonė Kantautaitė, Antanas Sederevičius. Probiotiko „Yeasture“ įtaka naujagimių veršelių augimui, virškinimo trakto mikroflorai ir sveikatingumui | | | Marija Paunksnienė, Vida Babrauskienė, Eglė Svaldenienė, Alvydas Paunksnis, Skaidra Kurapkienė. Ryšys tarp ultragarsinių ir mechaninių akies lęšio branduolio savybių | | | Giedrė Piličiauskienė, Jurgita Baublienė, Linas Daugnora. Galvijų lyties nustatymas (pagal XIV–XVII a. plaštakų kaulų osteometrinius duomenis) | | | Neringa Šinkūnienė, Henrikas Žilinskas, Jūratė Šiugždaitė, Marek Gaworski. Valgomojo rūgštinio kazeino mikrobiologiniai tyrimai | | | Vytautas Špakauskas, Irena Klimienė. Grybaktuko efektyvumo ir toksiškumo tyrimai | | |
Zootechnika Straipsnis | Santrauka | Pilnas | | | Nijolė Pečiulaitienė, Ilona Miceikienė, Ramutė Mišeikienė. Pieno baltymų Alfas1-kapa kazeinų genotipų derinių paplitimas ir ryšys su Lietuvos pieninių galvijų veislių produktyvumu | | | Katarzyna Śmiecińska, Stanisław Wajda, Paulius Matusevičius, Birutė Staniškienė. Telyčių ir buliukų, paskutiniuosius keturis mėnesius prieš skerdimą šertų skirtingais racionais, penėjimo rezultatai, skerdenos vertė ir mėsos kokybė | | | Jolanta Stankevičiūtė, Stasys Juknevičius. Kai kurių angliavandenių priedo įtaka trumpiau brandinamų šaltai rūkytų dešrų rūgštingumui sumažinti | | | Antanas Šarkinas. Mikroorganizmų kultūrų atsparumo užšaldymo sąlygoms priklausomybė nuo terpės sudėties ir laikymo temperatūros | | | |