|
2003 metai. 22 (44) tomas. Veterinarija Straipsnis | Santrauka | Pilnas | | | E.Birģele, A. Ilgaža. Amžiaus ir šėrimo įtaka kraujo biocheminių rodiklių dinamikai veršelių ontogenezės metu po atvedimo | | | J. Klimaitė, R. Maruška, V. Žilaitis, A. Motiejūnas. Aktyvuotojo vandens vartojimo in vitro galimybių įvertinimas | | | A. Pockevičius, P. Mačiulskis, K. Lukauskas. Imunopatomorfologiniai galvijų tuberkuliozės pokyčiai | | | A. Sederevičius, H. Jeroch, R. Urbaitytė ir L. Danyla. L-karnitino fizinės, biocheminės ir metabolizmo savybės bei įtaka gyvulių produktyvumui ir reprodukcijai. Literatūros apžvalga ir analizė | | | A. Šarkinas, A. Šipailienė. Maisto saugumo didinimas natūralių medžiagų priedais | | |
Zootechnika Straipsnis | Santrauka | Pilnas | | | J. Jatkauskas, V. Vrotniakienė, J. Kulpys. Žolinių pašarų konservavimo kryptys ir silosavimo priedų efektyvumas | | | Č. Jukna, V. Jukna, A. Šimkus, J. Laugalis. Probiotiko YEASTURE įtaka veršelių augimui, pašaro virškinamumui ir sveikatai | | | V. Juozaitienė. Atrankos efektyvinimas gerinant juodmargių galvijų populiaciją Lietuvoje | | | H.Kaldmäe, M.Vadi, R.Kirsel, A.Olt. Ankštinių augalų augimo stadijos įtaka siloso virškinamumui | | | O. Kärt, E. Rihma, S. Tölp, T. Kaart. Sausų medžiagų įsisavinimas pirmaveršių karvių, veisiamų Estijoje, organizme laktacijos pradžioje | | | D.Keidāne, E.Birģele. Pašaro įtaka pH dinamikai ožkų prieskrandyje ir tinklainėje | | | J. Malevičiūtė, S. Tušas, I. Miceikienė. Keturių Lietuvos galvijų veislių genetinės įvairovės nustatymas pagal kraujo plazmos baltymų bei kraujo antigeninių faktorių sistemos tyrimus | | | A. Mikelėnas, A. Mikelėnas. Kiaulių ir jų skerdenų raumeningumo vertinimas skirtingais metodais | | | M. Ots, O. Kärt. Javų veislių įtaka purino junginių išskyrimui su šlapimu, šeriant avinus ankštinių augalų silosu | | | E. Paulauskas, J. Kulpys. Energijos ir virškinamojo lizino santykio racione įtaka kiaulienos raumeningumui | | | D. Ribikauskienė, I. Povilauskas. Grynaveislių Lietuvos baltųjų ir įvairių veislių mišrūnų jautrumo stresams fenotipinis vertinimas | | | Ž. Sederevičiūtė. Egzogeninių fermentinių kompozicijų įtaka dėsliųjų vištų organizmui pasisavinant maisto medžiagas | | | J. Šeškevičienė, H. Jeroch. Išlukštentų rapsų sėklų išspaudų cheminė sudėtis ir pašarinė vertė paukščiams. I dalis: cheminė sudėtis | | | V. Šterna, A. Jemeļjanovs. Riebalų rūgščių ir cholesterolio kiekių palyginimas Latvijos karvių piene | | | V. Vrotniakienė. Lietuvos juodmargių buliukų, šertų skirtingu silosu, skerdenos savybės ir mėsos kokybė | | | |